ВОЗИЛИ АУТОМОБИЛЕ ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА. САОБРАЋАЈЦИ ИХ ИСКЉУЧИЛИ ИЗ САОБРАЋАЈА

Припадници саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова у Смедереву, током претходног викенда, задржали су тројицу возача који су возили под дејством алкохола, једног који је одбио да се подвргне алкотесту и једног који је одбио да се подвргне тесту на психоактивне супстанце.

Саобраћајни полицајци у Великој Плани искључили су из саобраћаја четрдесетосмогодишњег мушкарца који је управљао аутомобилом „пежо“ са 4,23 промила алкохола у организму.

У Великој Плани задржан је и шездесеттрогодишњи возач комбија „рено“ који је, возећи са 1,8 промила алкохола у организму, оборио педесеттрогодишњег  бициклисту који је том приликом лакше повређен. Против возача ће бити поднета кривична пријава, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело угрожавање јавног саобраћаја.

Саобраћајне патроле у Смедереву задржале су тројицу возача, тридесетседмогодишњег возача „фијата“ који је одбио да се алкотестира, педесетједногодишњег возача „аудија“ без возачке дозволе и са 1,32 промила алкохола, као и тридесетједногодишњег возача теретног возила „рено“, који је возио без возачке дозволе и одбио да се подвргне тесту за утврђивање присуства психоактивних супстанци.

Poslednje vesti