ГРАДОНАЧЕЛНИК БЕЧ ОБИШАО ПОЧЕТАК  ПРИПРЕМЕ ТЕРЕНА ЗА ИЗГРАДЊУ БУДУЋЕ ТРАНСФЕР СТАНИЦЕ

Градоначелник Смедерева Јован Беч обишао је почетак радова на припреми локације која је предвиђена за трансфер станицу. Он је са начелником Одељења за урбанизам, грађевинарство и инвестиције Драганом Крстићем и представницима Водопривредно привредног друштва ,,Смедерево” д.о.о. том приликом разговарао о свим важним темама и динамици извођења радова. У току је уређење парцеле површине 120 ари на локацији бившег постројења за амбалажирање ПК ,,Годомин”.

У плану је да у складу са динамиком извођења радова сам процес припреме буде завршен у наредних седам радних дана. Пројекат изградње трансфер станице вредан је 342 милиона динара и један је од најсавременијих пројеката градње у Србији.

Градоначелник Беч верује ће у сарадњи са Министарством заштите животне средине ускоро бити завршена финансијска конструкција и потписан уговор о изградњи трансфер станице.

Такође, истиче да ће изградњом трансфер станице, а у складу са политиком председника државе Александра Вучића, бити  решен вишегодишњи проблем града Смедерева који се односи на одлагање и депоновање комуналног отпада.

Poslednje vesti