ГРАДСКИ ОДБОР СНС У СМЕДЕРЕВУ ОБЕЛЕЖИО КРСНУ СЛАВУ “СВЕТА ПЕТКУ”

Крсну  славу Свету Петку обележили су бројним присуством  чланови  и пријатељи Српске напредне странке у просторијама  Градског одбора у Смедереву. Повереник  Градског одбора Српске напредне странке  у Смедереву Јасмина Војиновић, обратила се присутнима.


,,Велика ми је част и задовољство да вас поздравим у име Градског одбора и у своје лично име и да свим члановима и суграђанима који славе Свету Петку честитам славу.
Данас нас је Света Петка окупила да саберемо све оно што смо урадили и да заједно наставимо пут ка просперитету, слози, благостању и миру.
С обзиром да је Света Петка заштитница  жена  желим да истакнем да је Србија захваљујући  нашем  председнику Александру Вучићу земља где су жене подједнако заступљене у политичком и друштвеном животу.
Захваљујем се сарадницима потпредседника Извршног одбора Бранка Маловића који су данас са нама и преносим вам срдачне поздраве господина Маловића који није могао да дође,  јер је на прослави славе у централи странке.
Захваљујем се коалиционим партнерима и пријатељима Странке са којима имамо успешну сарадњу. У духу данашњег дана свима вам желим много успеха, благостања, среће и пре свега здравља вама и вашим породицама” , поручила је Јасмина Војиновић, повереник Градског одбора Српске напредне странке у Смедереву.

Poslednje vesti