КАЖЊЕНИ ВОЗАЧИ ЗБОГ НАСИЛНИЧКЕ И ВОЖЊЕ ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА И ПСИХОАКТИВНИХ СУПСТАНЦИ

Припадници Министарства унутрашњих послова, Одељења саобраћајне полиције Полицијске управе у Смедереву, у акцији појачане контроле учесника у саобраћају током викенда, санкционисали су укупно 96 возача, од којих је 45 прекорачило дозвољену брзину кретања, а 14 возило под дејством алкохола.

Шест возача је задржано, од којих двојица због насилничке вожње, и то четрдесетседмогодишњи мушкарац који је управљао „фолксвагеном“ са 2,08 промила и тридесетосмогодишњи возач „поршеа“ са 2,61 промил алкохола у организму.

Патрола је зауставила и двадесетогодишњег возача „фолксвагена“ који је, са пробном возачком дозволом, возио са 1,61 промил алкохола у организму, као и тридесетдеветогодишњег возача „алфа ромеа“ који је аутомобилом управљао под дејством спида и њима је, такође, одређено задржавање.

Такође су задржани четрдесетогодишњи и тридесетпетогодишњи мушкарац, обојица због вожње са 1,5 промила алкохола у организму.

Против свих возача који су прекршили одредбе Закона о безбедности саобраћаја на путевима поднете су одговарајуће прекршајне пријаве.

Poslednje vesti