ОШ “БРАНИСЛАВ НУШИЋ” ПОСЕТИО ГРАДОНАЧЕЛНИК ЈОВАН БЕЧ, ГДЕ ЈЕ ОБИШАО РАДОВЕ КОЈИ СЕ ИЗВОДЕ У ФИСКУЛТУРНОЈ САЛИ

Градоначелник Смедерева Јован Беч обишао је радове на уређењу Основне школе ,,Бранислав Нушић”. У овој школи у току су радови на постављању паркета у фискултурној сали. Градоначелник је у разговору са директором школе Драганом Јовичићем истакао да ће ученици школе добити прилику да после двадесет и више година вежбају у најоптималнијим условима, када је упитању подлога у фискултурној сали.

Трошкови на замени паркета износе око 3.500.000,00 динара, а у потпуности их сноси град Смедерево. Планирано је да радови буду завршени до краја месеца. Поред тога, у претходном периоду замењен је и котао у вредности од милион динара, окречено је шест учионица, спроведена је и замена расвете, обезбеђена је рачунарска опрема, а на крову је постављена хидроизолација.

У наредном периоду очекују се такође и радови на потпуном сређивању фискултурне сале и пратећих просторија: кречење, санација санитарног чвора, замена појединих справа, уградња аксијалних вентилатора. Градоначелни је рекао да ће Град наставити да улаже у школе, и тако обезбеди све неопходне услове за рад и учење деце.

Poslednje vesti