ПРИЈЕМ У ГРАДСКОЈ УПРАВИ УПРИЛИЧЕН ЗА ПЛАНИНАРЕ

Поводом успешне овогодишње сезоне, представнике и најмлађе чланове Планинарско спортског клуба „ Челик“ у Плавој сали Градске управе примила je председница Привременог органа града Смедерева, Јасмина Војиновић.

Она је члановима клуба честитала ново освајање титуле екипног шампиона државе у Планинарској оријентацији и то шести пут узастопно као  и титуле овогодишњег вицешампиона Србије у Оријентирингу.

„ Ценимо и остале појединачне титуле и честитамо вам и успех у одбрани титуле Првака Балкана у Планинарској оријентацији које је одржано на Златибору.

Посебно нам је задовољство што данас овде видимо и најмлађе чланове Планинарског спорстког клуба „ Челик“ који су такође својим учешћем допринели да се о смедеревском планинарском клубу говори не само у локалној средини, већ и широм Србије“, рекла је председница Привременог органа града, Јасмина Војиновић и најавила да ће локална самоуправа у наредном периоду више пажње посветити успесима овог клуба.

Планинарски клуб „ Челик „ у Смедереву пре свега окупља љубитеље природе и планинарења, рекла је Живка Јосиповић Булатовић, председница клуба и додала да је веома важно што се у његов рад укључују и најмлађи, којима су уручени иi пригодни поклони.

Према речима тренера Драгана Николића, следеће године, осим спровођења редовних активности, смедеревски клуб „ Челик“  спрема се и за улогу домаћина Републичког отвореног првенства у Рогејнингу, које ће према најавама бити одржано током септембра у Друговцу.

Poslednje vesti