РЕХАБИЛИТАЦИЈА 22 СМЕДЕРЕВСКЕ УЛИЦЕ

У Смедереву се отпочело са рехабилитацијом улица по месним заједницама. Тренутно је у плану рехабилитација двадесет и две улице у Месним заједницама ,,Плавинац”’, ,,25. Мај”’, ,,Свети Сава”, ,,Папазовац”, ,,Славија”, ,,Царина”, ,,Ладна вода” и ,,Лештар”. Као што је и наглашено ради се о двадесет и две улице, Далматинска, Будванска, Стризовска, Грчића Миленка, Подгоричка, Изворска, Струмичка, Браће Јерковић, Учитељска, Лозничка, Зрењанинска, Мишарска, Марка Орешковића, Дуваниште, Доњи Годомин-Годоминска, Иво Лола Рибар, Барска (Кривак), Банатско сокаче, 7. Јула, Маршала Бирјузова, Тургењева и Милице Стојадиновић. Вредност радова је 143.800.000 динара са ПДВ-ом и у плану је да радови буду завршени у наредних шездесет радних дана, уколико то временски услови дозволе.

Градоначелник Смедерева Јован Беч тим поводом обишао је почетак радова на извођењу рехабилитације у улици Марка Орешковића и Браће Јерковић. У разговору са суграђанима, могло се видети велико задовољство чињеницом да ће после низа година чекања добити пут испред својих улаза. Такође, градоначелник је нагласио, да ће се након завршетка радова у наведеним улицама, радови наставити и у другим улицама и путним правцима у Смедереву, а све у циљу да се, пратећи политику председника државе Александра Вучића обезбеде адекватни услови за живот свих наших суграђана.

У наредном периоду биће истакнута и додатна саопштења о томе како теку радови на рехабилитацији наведених улица, али и предочени планови за рад у другим улицама које ће бити обухваћене планом рехабилитације током ове године.

Poslednje vesti