САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У ЧЕТВРТАК 6. АПРИЛА У ХОЛУ ЦЕНТРА ЗА КУЛТУРУ

Филијала Смедерево Националне службе за запошљавање у сарадњи са Градом Смедерево организује Сајам запошљавања шестог априла од 10 часова, у просторијама хола Центра за културу Смедерево.

Своје учешће на  Сајму потврдило је 15 послодаваца који су пријавили 606 слободних радних места за  различите профиле занимања.

Међу образовним профилима потребним послодавцима за понуђена радна места су : инжењери машинске, металопрерађивачке, електро струке  бравари, заваривачи, електричари, оператери у производњи,  шивачи текстила, радници на преради воћа и пужа, продавци, дизаличари, маневристи, возачи …

На штанду Националне службе за запошљавање,  незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним програмима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапослени добити  помоћ у писању своје радне биографије.

Сајмови запошљавања омогућавају директан контакт послодаваца и незапослених лица и представљају праву прилику да на једном месту непосредно од представника компанија незапослена лица сазнају више о њиховим кадровским потребама ,  условима рада и конкуришу за посао.

Улаз на Сајам је слободан, а пожељно је да кандидати понесу више примерака радне биографије.

Незапослени ће на сајму бити у прилици да успоставе директан контакт са послодавцима, представе им се и предају им своју радну биографију (CV). На штанду Националне службе незапослени и послодавци моћи ће да добију све информације о актуелним јавним позивима и конкурсима НСЗ за подстицање запошљавања, док ће незапосленима бити пружена помоћ и у писању радне биографије (CV).

Poslednje vesti