СТЕНД АП И КАБАРЕ ПОВОДОМ МЕЂУНАРОДНОГ ДАНA ЖЕНА СА СЕЛА

Поводом Међународног дана жена са села који се званично обележава 15. октобра у Центру за културу Смедерево публику очекују два програма, данас и сутра.

Први програм је стендап Весне Станковић „Муж је као чоколада“ који ће позната глумица извести у Великој дворани са почетком у 19 сати. У овој духовитој исповести о глумичиној потрази за мужем она нас на један веома шармантан начин уводи у свој живот, на забаван начин приповеда о мушкарцима које је сретала на свом животном путу, да би најзад дошла до мужа… Вече је посвећено најважнијим питањима у животу сваке жене – Да ли нам је муж заиста потребан? Kоје све функције муж обавља у браку? Предности и мане просечног мужа… Да ли је муж као отров, као лек, као сирће, као пихтије, или као чоколада? Весна Станковић у исповедној форми, на сопственом примеру, од тренутка кад је кренула у потрагу за мужем до свадбе на ливади са 800 људи, као и на примеру својих најближих пријатељица, даје одговоре на ова питања.

Следећег дана, 15. октобра, са почетком у 18 сати у Великој дворани биће изведен кабаре „Добра стара времена“ у коме играју Тања Бошковић и Раде Марјановић.  Кабаре доноси много добре музике и духовите текстове Галета Јанковића, Моме Kапора и Матије Бећковића који нас воде у роматичну прошлост. За музичку пратњу задужена је Татјана Радуновић. За оба програма Улаз је слободан уз преузимање бесплатних улазница на билетарници Центра за културу Смедерево или онлајн путем сајта sdkultura.rs

Poslednje vesti