Фудбалски савез Србије уручио опрему за фудбал фудбалском савезу Подунавског округа

Данас је у Скупштинској сали Градске управе Смедерево организована свечана додела фудбалске опреме од стране Фудбалског савеза Србије Фудбалском савезу Подунавског округа. Овој додели присуствовали су градоначелник Смедерева и председник Фудбалског савеза за Подунавски округ Јован Беч, заменик председника Фудбалског савеза Србије Ненад Бјековић, генерални секретар Фудбалског савеза Србије Јован Шурбатовић, генерални секретар Фудбалског савеза региона Западне Србије Раде Поповић и заменик генералног секретара Фудбалског савеза региона Западне Србије Ненад Курчубић.

Клубовима на територији Подунавског округа подељено је укупно 64 пакета фудбалске опреме.

Присутнима се обратио градоначелник Смедерева и председник Фудбалског савеза за Подунавски округ Беч, који је тим поводом изразио велику захвалност испред Подунавског округа и честитао руководству на челу са Драганом Стојковићем Пиксијем одлазак на светско првенство и пожелео пуно успеха у даљем раду.

„Задовољство је данас бити овде са вама, јер фудбал је једнако важан у сваком делу Републике Србије, у сваком граду и општини. Година за нама је можда и година највећих историјских успеха српског фудбала. Важно нам је да фудбал равномерно развијамо на професионалном, али и на аматерском нивоу“ истакао је у свом обраћању присутнима генерални секретар Фудбалског савеза Србије Шурбатовић. Такође, важно је нагласити да је Шурбатовић дао пуну подршаку Звездану Врбановићу и руководству у даљем раду.

Након свечаног дела, подељена је фудбалска опрема Фудбалским клубовима ,,Јасеница” Смедеревска Паланка, затим ,,Морава” Велика Плана и Клубу Малог фудбала Смедерево, након чега су и сви присутни клубови могли да преузму своју опрему.

Poslednje vesti