ПОЛАЗНИЦИ ОБУКЕ ЗА ДИГИТАЛНИ МАРКЕТИНГ ДОБИЛИ СЕРТИФИКАТЕ

У просторијама смедеревске филијале НСЗ 14.октобра свечано су уручени сертификати полазницима on-line обуке за тржиште рада Обука за дигитални маркетингза 8 полазника.

Право учешћа у овој обуци имали су незапослени са евиденције Националне службе, са најмање четвртим нивоом квлаификације, а који су технички опремљени за приступање интернет платформи на којој се обука изводила. 

Дигитални маркетинг је област маркетинга која се превасходно бави креирањем on-line стратегије у циљу брендирања и поспешивања видљивости неке компаније на интернету. Свим лицима која су успешно завршила обуку омогућава стицање основних знања и вештина неопходних за рада на пословима широког спектра. Циљ ове обуке да се директо утиче на повећање квалитета живота , социјалне и политичке партиципације, могућности запошљавања, као и стварања услова за што виши степен личне независности појединца у друштву

Полазници обуке су исказали изузетно задовољство садржајем обуке, начином на који је спроведена као и могућностима које им се нуде након успешно завршене обуке.

Филијала Смедерево је поред ове обуке у овој години успешно реализовала и on-line обуке за вођење пословних књига за 29 лица.

Poslednje vesti