ОТВОРЕН НОВИ ОБЈЕКАТ ПУ “НАША РАДОСТ” ЗА 80 МАЛИШАНА

Предшколска установа ,,Наша радост” Смедерево, богатија је за још један објекат ,,Сањалице 3” који је опремљен за четири васпитне групе, односно за пријем осамдесеторо деце. На овај начин смањен је број деце на ,,листи чекања”, а у наредном периоду планирано је да Установа додатно прошири капацитете отварањем новог објекта. Објекат је урађен у складу са Правилником о ближим условима за отварање вртића, што обезбеђује неопходне услове за пријем и безбедан боравак деце.

Oбјекат je обишао градоначелник Смедерева Јован Беч и тим поводом разговарао са директорком вртића Мирјаном Крстић и њеним помоћницама Јасмином Стевић и Лидијом Ћосо. Истакао је да ће град наставити да улаже у потребе Предшколске установе ,,Наша радост”, у циљу наставка проширења постојећих капацитета и обезбеђивања свих неопходних и квалитетних услова за најмлађе суграђане.

Објекат ,,Сањалице 3” опремљен је са четири радне собе, собом за изолацију, дистрибутивном кухињом, санитарним чвором и неопходним канцеларијским простором. Површина објекта је око 380 метара квадратних.

Опремањем овог објекта за потребе рада вртића, обезбеђен је упис деце која припадају Месним заједницама Златно брдо, Лештар, Славија и Доњи град.

Подсећања ради, у току су радови на изградњи вртића у Радинцу чијим завршетком ће бити смањене листе чекања обезбеђивањем 250 места за наше најмлађе суграђане.

Град Смедерево ће у наредном периоду наставити да улаже у васпитно-образовне потребе деце свих узраста.

Poslednje vesti