Упис деце у вртић од 1. априла електронским путем

Конкурс за пријем деце у целодневни боравак (у трајању од 11 сати) за радну 2020/2021.годину Предшколскa установa „Наша радост” Смедерево је расписала од 1.априла 2020.године (пуштање услуге електронске пријаве, такође креће од 1. Априла 2020.године)

Због актуелне епидемиолошке ситуације у Републици Србији, као и проглашења ванредног стања, захтев за упис деце у предшколску установу подноси се искључиво електронским путем преко  Е-ПОРТАЛА.   Упуство за отварање налога на порталу можете погледати на следећем линку.

Рок пријаве се продужава до 15.05.2020.године

У  циљу утвђивања приоритета за упис за децу самохраних родитеља, децу жртава насиља у породици, децу са сметњама у развоју, децу из породица које користе неки облик социјалне заштите и др. потребно је документацију фотографисати или скенирати и доставите путем мејла на  upisvrticsd@gmail.com, којом се доказује наведени статус.

Захтеве за премештај деце из једног објекта у други објекат  доставите такође скениран путем мејла: upisvrticsd@gmail.com.

Сва питања  Конкурсној комисији могуће је поставити електронским путем на мејл адресу: upisvrticsd@gmail.com или телефонским позивом, од 9-13 часова: 064/65-77-417 – контакт особа Јасна Реџић, телефон Установе: 026/4622-158.

Родитељи ће имати могућност да лично поднесу захтев за упис, по завршетку ванредног стања, и то у року од 7 дана, од дана ступања на снагу Одлуке о укидању ванредног стања, сваког радног дана од 9-13 часова, објекат “Хајди” (на благајни) ул. Војводе Мишића бр. 4, Смедерево.

      Важна напомена:

      – деца која су корисници услуга вртића не подносе пријаве за упис

      – здравствене потврде за децу,доставиће се приликом поласка у вртић

Poslednje vesti

Leave a Comment