УРЕЂЕНА ФИСКУЛТУРНА САЛА У ТЕХНИЧКОЈ ШКОЛИ ЗАХВАЉУЈУЋИ СОПСТВЕНИМ И СРЕДСТВИМА ГРАДА

У фискултурној сали Техничке школе у Смедереву замењен је дотрајали паркет, новим дрвеним спортским подом, уређене су трибине где су постављене нове столице. Вредност инвестиције је 9.932.034,00 динара, од чега је град обезбедио 3.293.034,60 динара. У фискултурној сали је предвиђена и замена кровног покривача са изолацијом, чиме би се повећала енергетска ефикасност објекта.

У Техничкој школи је почетком године замењена столарија у свим тоалетима које користе ученици. Укупно је уграђено тридесет прозора. Вредност ове инвестиције је 3.553.980,00 динара.

Градоначелник Смедерева Јован Беч је са чланом Градског већа ресорно задуженим за образовање Мишом Ивковићем и чланицом Градског већа ресорно задуженом за културу, туризам и информисање Мајом Ћирковић обишао Техничку школу у пратњи директора школе Дејана Вемића.

У плану за ову годину се налази санација хидроизолације равног дела крова, замена пода у делу ходника, сређивање кабинета. Капитални пројекат је конверзија грејања са мазута на гас. У току је сређивање неопходне документације, а како градоначелник истиче град ће настојати да обезбеди неопходна средства за реализацију овог пројекта.

Град ће према речима градоначелника Беча и у наредном периоду радити на томе да се у свакој школи обезбеде сви неопходни услови за неометано одвијање наставе и адекватне услове за рад професора.

Poslednje vesti