ЈАСМИНА ВОЈИНОВИЋ ПРЕДСЕДНИЦА ГРАДСКОГ ОДБОРА СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ У СМЕДЕРЕВУ

На Изборној скупштини Градског одбора Српске напредне странке Смедерево, досадашња повереница Јасмина Војиновић, једногласном одлуком делегата, изабрана је за председницу Градског одбора. У саопштењу Градског одбора СНС Смедерево се даље наводи да су седницу својим присуством увеличали потпредседник Извршног одбора Српске напредне странке, господин Бранко Маловић и његови сарадници.

После интонирања химне Српске напредне странке “Тамо далеко” верификациона комисија констатовала је кворум за пуноважно одлучивање, а потом је извештај о досадашњем раду Градског одбора поднела повереница Јасмина Војиновић. Она се захвалила свим својим сарадницима, председницима Месних одбора и активистима, на великом залагању, пожртвованости у раду и истакла их као најзаслужније за то што Српска напредна странка у Смедереву данас има чиме да се похвали.

Делегат и председник Месног одбора Карађорђев дуд, Никола Мијатовић, образложио је предлог 132 делегата Изборне скупштине Градског одбора СНС Смедерево да се Јасмина Војиновић изабере за председника овог одбора.

   “Велика ми је част да у име потписаних делегата, за председника Градског одбора предложим Јасмину Војиновић, жену која посвећено, успешно и марљиво, као један од повереника већ четири године стоји на челу нашег одбора. Својом енергијом, ентузијазмом и кооперативношћу заједно са свима нама, довела је овај одбор до самог врха, што показују и остварени резултати одржаних избора у протеклом периоду. Прва међу једнакима, увек је давала свој максимум и тиме мотивисала све нас да још више и преданије радимо. Привржена страначком раду, увек доступна сваком нашем члану, сваком нашем грађанину и присутна при свакој страначкој активности. Хуманиста по вокацији, помогла је многим породицама да преброде тешке животне тренутке. Као резултат њеног преданог рада Српска напредна странка у Смедереву вишеструко је увећала своје чланство. Посебну пажњу и подршку пружила је младим људима, несебично преносећи своје знање и искуство на њих. Она савесно и одговорно обавља функцију повереника странке у име и у интересу свих нас. Успела је да нас уједини и показала нам да само заједно, само као тим можемо бити успешнији.

Предлажем Јасмину Војиновић за председника Градског одбора Српске напредне странке Смедерево, јер она зна, може и хоће да нас води стазом којом, на челу са нашим председником Александром Вучићем, идемо путем напретка, мира и стабилности”, истакао је Мијатовић у свом обраћању Скупштини.

Након што је председница Извршне комисије саопштила резултате гласања, према којима је Јасмина Војиновић једногласно изабрана за председницу Градског одбора Српске напредне странке у Смедереву и после громогласног вишеминутног аплауза, нова председница, Јасмина Војиновић, обратила се Скупштини и изразила захвалност.

   “Желим да се захвалим свима Вама који сте данас овде, али и свима онима који нису присутни, а који годинама неуморно раде и подржавају политику нашег Председника Александра Вучића и Српске напредне странке. Поштовани сарадници, хвала вам на указаном поверењу, биће ми велика част да водим Градски одбор Српске напредне странке Смедерево. Ова част носи велику одговорност, нарочито у данашњем времену које је пуно тешких изазова. Имамо ту привилегију да учимо од најбољег међу нама, најбољег којег је Србија икада имала, нашег Председника Александра Вучића. Наставићемо да радимо марљиво и пожртвовано, како биско обезбедили још боље услове за живот нашим Смедеревцима. Позивам вас на заједништво и слогу, позивам вас на саборност око визије нашег Председника Александра Вучића како Србија треба да изгледа, јер само уједињени можемо остварити велике снове. Наш посао је да пружимо подршку Председнику Александру Вучићу и чувамо наш град и нашу државу”. рекла је Јасмина Војиновић,а наводи се у саопштењу Градског одбора СНС Смедерево.

Фотографије коришћене у овом тексту су преузете са фејсбук странице Градског одбора СНС Смедерево

Poslednje vesti