ДОДЕЉЕНИ РЕКВИЗИТИ У ОКВИРУ ПРОЈЕКТА  „СПОРТ У ШКОЛЕ“

У пројекат „Спорт у школе“ који се у Смедереву спроводи више од десет година до сада је било укључено 19  сеоских и приградских основних школа. Убудуће њиме ће бити обухваћене и подручне школе и одељења, којих је укупно 14 на територији града.

То је најављено приликом доделе реквизита и на скупу који је у Скупштинској сали града органозовао Савез за школски спорт.

Председница смедеревског  Савеза за школски спорт, Сандра Папић је истакла да ће пројектом бити укључени  ученици од првог до четвртог разреда  до сада изузетих школа, јер је веома важно  да деца од најранијег школског узраста  започну са физичком активношћу која је под надзором лиценцираних професора.

Локална самоуправа у Смедереву је својевремено препознала значај пројекта „Спорт у школе“ и подржава га, речено је на скупу приликом доделе реквизита.

Новоизабрани члан Градског већа града Смедерева задужен за спорт и омладину, Драган Ђорђевић, који је од самог почетка у реализацији пројекта, најавио је да ће учинити све да пројекат „ Спорт у школе“ и у наставку има подршку града.

Poslednje vesti