20 NEZAPOSLENIH DOBILO SERTIFIKATE NAKON ZAVRŠENE STRUČNE OBUKE

Nacionalna služba za zapošljavanje  filijala Smederevo organizovala je  svečanu dodelu  sertifikata polaznicima obuke za operatera na CNC mašinama i obuke za krojenje i šivenje.

Sertifikate je uručila  direktorka filijale Smederevo, Olga Svilar i predstavnici izvođača obuka  Akademija ,, Oksford,, Jagodina   i Zanatsko obrazovni centar  ,, Adžija ,, Beograd.

Nacionalna služba za zapošljavanje filijala Smederevo je u periodu oktobar-decembar 2018. godine,  realizovala  novi ciklus obuka za tržište rada,  za zanimanja za koja postoji potreba na lokalnom tržištu rada, a u skladu sa Programom rada  i NAPZ za  2018. godinu.

Realizovane su tri obuke za ukupno 20 nezaposlenih lica, na lokacijama u Smederevu i Smederevskoj Palanci i to: Obuka za krojenje i šivenje za 10 nezaposlenih, obuka za operatera na CNC mašinama za 5 lica, kao   i  obuka za gerontodomaćice za 5 nezaposlenih.

Obuku je realizovala Mokrogorska škola menadžmenta  doo u saradnji sa podizvođačima  Akademijom Oksford doo Jagodina, ZOC Adžija doo Beograd i Gerontološkom centrom Beograd.

Poslednje vesti

Leave a Comment