ČLAN PREDSEDNIŠTVA SRPSKE NAPREDNE STRANKE ANA BRNABIĆ U OKVIRU PREDIZBORNE KAMPANJE POSETILA SMEDEREVO

U okviru predizborne kampanje u utorak je Gradski odbor Srpske Napredne stranke u Smederevu posetila članica predsedništva SNS i kandidat za narodnog poslanika Ana Brnabić. Ispred prostorija stranke Brnabićevu je pored aktivista i građana, dočekala i poverenica Gradskog odbora SNS i šef izbornog štaba Jasmina Vojinović, poverenik Gradskog odbora SNS Jovan Beč i poverenik i kandidat za narodnog poslanika Dejan Stošić.


“Naš cilj je da prosečna plata u Srbiji bude najmanje hiljadu evra, a prosečna penzija najmanje 500 evra. U kampanji smo se borili da podsetimo ljude o svemu što smo uradili, a to je izgradnja Kliničkog Centra Niš, izgradnja Kliničkog Centra Srbije, izgradnja auto-puta do Čačka i sada do petlje Pakovraća, prosečna plata od 653 evra, izgradnja kompletnog koridora 10, nezaposlenost od 9,4%, kontinuirani rast penzija ” istakla je Brnabić u svom obraćanju aktivistima Srpske Napredne stranke. Ona je takođe izjavila da su izbori zakazani za 3. april istorijski važni i pozvala sve građane da izađu na birališta i da podrže mir i stabilnost, da podrže Aleksandra Vučića kao jakog lidera koji nam sve to garantuje.
Takođe, Brnabićev je podsetila da je u Smederevu dosta toga urađeno, ali da je ostalo još najmanje toliko toga da se uradi. “Aleksandar Vučić je bio jedini čovek koji je verovao da možemo da nađemo pravog strateškog partnera za Železaru, i gde god je putovao trudio se da nađe pravog partnera za rad. Pred samo potpisivanje ugovora sa HBIS – om ljudi su tada i u Vladi pričali da od toga nema ništa i da to treba da se zatvori. Danas od te Železare u koju niko nije verovao mi imamo apsolutnog izvoznika iz Srbije ” rekla je Brnabić.
Zahvalila se svim aktivistima stranke, kao i građanima na saradnji i zajedničkom radu na pružanju podrške stranci i naglasila da samo ZAJEDNO MOŽEMO SVE.

Poslednje vesti