DAVOR ŠTEFANEK POSETIO SMEDEREVO

Olimpijski šampion u rvanju grčko -rimskim stilom, predsednik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek zajedno sa generalnim sekretarom Goranom Marinkovićem posetio je Smederevo. Oni su kao gosti Saveza sportova Smederevo , želeli da se upoznaju sa planiranim aktivnostima i uspostavili kontak za buduću saradnju. U Dvorani Smederevo, gde je održana konferencija za novinare, dobrodošlicu su gostima poželeli Miloš Milosavljević, predsednik Saveza sportova Smederevo i Saša Branežac, član Gradskog veća zadužen za sport.

Davor Štefanek je izjavio da je Smederevo 105. grad koji posećuju i izrazio nadu da će u naredna 3 meseca obići sve teritorijalne saveze u Srbiji kako bi se upoznali sa ljudima.

Upoznavanje sa lokalnim sportskim savezima, kao i razmena mišljenja i pokušaj da se zajedničkim snagama poboljša razvoj sporta na lokalnom nivou, cilj je posete, rekao je generalni sekretar Goran Marinković.

Tri najznačajnija pitanja koja su bila teme razgovora sa visokom delegacijom Sportskog saveza Srbije su: razvoj sportskog turizma, završetak izgradnje atletske staze i pitanje vlasništva FK Smederevo, objasnio je Saša Branežac, član Gradskog veća, resorno zadužen za sport u gradu Smederevu.

Poslednje vesti

Leave a Comment