IZBORI – Ivica Dačić u Smederevu:Socijalisti su uvek uz narod i za narod

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić, je sa kandidatima sa liste „Ivica Dačić – Premijer Srbije“ posetio Smederevo i tom prilikom istakao da su socijalisti uvek uz narod i za narod.
„Hoću da se usredsredim na narod Srbije, oni nas čekaju. Idite u narod, ja ću da idem. Sa koliko ljudi se rukujete, toliko ćete glasova i da dobijete. Zasto? Dođete do čoveka, pozdravite se sa njim, ukažete mu poštovanje“, rekao je Dačić.
On je poručio da sa građanima treba da se razgovara stalno, a ne samo kada su izbori. Na konferenciji za novinare Dačić je istakao da dolaskom u Gradski odbor SPS-a Smederevo, odnosno obilaskom ostalih gradskih i opštinskih odbora želi da da krila organizacijama, kako bi na predstojećim izborima koalicija SPS, Jedinstvena Srbija i Zeleni postigla što bolji rezultat. On je podsetio da se politika SPS zasniva na dva ključna principa, a prvi je ono što piše u Ustavu da je Srbija osim što je pravna država i država socijalne pravde. Dačić je poručio da i dalje žele da sarađuju sa Srpskom naprednom strankom, zato što su pred Srbijom teški dani zbog dvostrukih standarda međunarodne zajednice, a kako je rekao Srbija može da bude jaka samo kada je jedinstvena.Od narednih izbora očekuje bolje rezultate i kako je istakao da ovaj kraj ceo Podunavski okrug bude bolji po rezultatima, čime bi pokazali vrednost i kadrova i partije.

Nakon konferencije za novinare Ivica Dačić je otišao u salu GrO SPS-a gde je održan predizborni skup.

Poslednje vesti