ODRŽAN TURNIR U STONOM TENISU “DAN NEZABORAVA”

U Sportskoj dvorani Smederevo , u organizaciji Udruženja paraplegičara Smederevo i Društva za sport i rekreaciju invalida grada Smedereva, održan je tradicionalni 22. republički turnir u stonom tenisu za osobe sa invaliditetom “DAN NEZABORAVA” posvećen sećanju na nevine žrtve petojunske eksplozije u Smederevskoj tvrđavi.

Takmičili su se stonoteniseri u tri kategorije iz Smedereva, Beograda, Novog Sada, Zrenjanina, Niša, Leskovca i Bojnika. U kategoriji seniorke pobedu je odnela Danijela Lučanin iz kluba STIKS Smederevo, dok je drugo mesto osvojila Tanja Mikašević iz kluba UP Čačak, a treće mesto pripalo je takmičarki Emiliji Stošić iz Niša.

U kategoriji seniori 1-5 prvo mesto osvojio je Mladen Ćirić iz kluba “Tvrđava” iz Novoga Sada, drugo meso osvojio je Andrej Radulović iz kluba NAIS Niš, a treće mesto pripalo je Nebojši Iliću iz Bojnika. U kategoriji seniori 8-10 prvo mesto osvojio je Nebojša Kitić iz Niša, drugi je bio Milan Antić iz Niša, a treće mesto pripalo je Dariju Stošiću iz Niša.

Turnir je otvorio Slaviša Maksimović direktor Sportske hale Smederevo, a pokrovitelj turnira bilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja republike Srbije.

Poslednje vesti