PODNOŠENJE PRIJAVA ZA PODSTICAJ OBRAZOVANJA UČENIKA I STUDENATA ODLOŽENO DO OKONČANJA VANREDNOG STANJA

          Zbog novonastale situacije u vezi sa korona virusom, Komisija za izbor korisnika i raspodelu sredstava za podsticanje obrazovanja učenika i studenata na teritoriji grada Smedereva obaveštava da  rok za podnošenje prijava po Javnom pozivu za dodelu finansijske pomoći učenicima i studentima na teritoriji grada Smedereva, koji je objavljen 13.3.2020. godine na zvaničnom sajtu grada Smedereva i oglasnoj tabli Gradske uprave grada Smedereva zastaje dana 16.3.2020. godine i nastavlja teći po okončanju vandrednog stanja uvedenog dana 15.3.2020. godine.

Sve informacije o nastavku roka za podnošenje prijava po ovom Javnom pozivu biće objavljene na zvaničnoj internet stranici  Grada Smedereva www.smederevo.org.rs.

Takođe,  koisija moli građane da se dosledno pridržavaju mera i preporuka nadležnih organa donetih u cilju suzbijanja korona virusa i da sve informacije u vezi sa ovim Javnim pozivom mogu dobiti telefonskim putem, te nema potrebe da dolaskom u zgradu Gradske uprave grada Smedereva izlažu sebe i druge opasnosti od širenja virusa.Kontakt telefon je 026 672-724, lokal 18 33

Poslednje vesti

Leave a Comment