PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ POSETU PODUNAVSKOM OKRUGU ZAPOČINJE U VELIKOJ PLANI A ZAVRŠAVA U SMEDEREVU

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetu Podunavskom okrugu, 9. marta u okviru predsedničke kampanje „Budućnost  Srbije“ započeće u Velikoj Plani, zatim ide u Smederevsku Palanku, a posetu završava u Smederevu gde će se  građanima obratiti na centralnom trgu u 12 časova. 

U Velikoj Plani predsednik Vučić posetiće između ostalog i rekonstruisanu biblioteku „Radoje Domanović“, koja ove godine obeležava 70 godina postojanja.

Tokom posete Smederevskoj Palanci obići će i Narodni muzej  koji je rekonstruisan nakon više od 30 godina. Rekonstrukcija je završena za dva meseca a u nju je uloženo oko 6 miliona dinara.

U Azanji će posetiti  štandove mladih poljoprivrednika.

Posetu  Smederevskoj Palanci predsednik Vučić završiće obilaskom pogona za proizvodnju konzumnih jaja „Mikros Union“ u Selevcu, čiji je godišnji proizvodni kapacitet oko 60 miliona jaja i spada među najveće u Srbiji.

Predsednik Vučić će u Smederevu posetiti Gimnaziju, osnovanu 1871. godine, koju pohadja 740 učenika i na kojoj su započeti obimni radovi na rekonstrukciji, vredni 168 miliona dinara. Posle posete Gimnaziji, predsednik Vučić će se obratiti građanima na centralnom trgu, gde se očekuje više od 10.000 ljudi.

Kampanju  „Budućnost Srbije“ predsednik  Vučić je započeo 7. februara. Najavljujući  kampanju, on je izjavio da će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate i dalje planove, kao i da čuje njihove primedbe.

„Naš slogan je „Budućnost Srbije“. Smatramo da smo promenili izgled zemlje. Stvari nisu idealne, nikada neće ni biti, ali smo mnogo toga dobro učinili, a možemo i hoćemo još napornije da radimo, rekao je Vučić.

On očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, kao i da im se pokaže „koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su katastrofalnom stanju bili“.  

Poslednje vesti

Leave a Comment