Uhapšeni zbog krađa, razbojništva, lažnog predstavljanja, seksualnog uznemiravanja…

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su A.R. (1989) i A.A. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u pokušaju. Sumnja se da su oni 11. oktobra ove godine više puta udarili muškarca iz Smedereva, nanevši mu lake telesne povrede, a nakon toga mu oteli kožnu jaknu i bicikl. Policija je ukradene predmete pronašla.
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su M.C. (1997) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je on u noći između 4. i 5. oktobra provalio u jednu prodavnicu u Mihajlovcu iz koje je ukrao cigarete, mesne proizvode, alkoholna i bezalkoholna pića. Na taj način, vlasnik prodavnice oštećen je za više od 158.000 dinara.
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u tom gradu, podneli su krivičnu prijavu u redovnom postupku protiv osamnaestogodišnjeg mladića, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio više krivičnih dela teška krađa. Sumnja se da je on, od 2016. do 2018. godine, više puta provalio u dve samostalne ugostiteljske radnje, u magacin gradske uprave, jednu diskoteku i poslovnu zgradu u Smederevu, odakle je ukrao klima urađaje, opremu za ugostiteljstvo, alkoholna pića, stolove, stolice i razni alat. Vrednost ukradene robe procenjuje se na oko 260.000 dinara.

Smederevska policija uhapsila je i M.К. (1989) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa. Sumnja se da je on 16. septembra ove godine u Ulici vojvode Mišića u Smederevskoj Palanci otvorio suvozačeva vrata nezaključanog automobila, u kom je spavao muškarac, i ukrao novčanik u kom se nalazio novac u raznim deviznim i dinarskim apoenima, ukupno 15.000 dinara, mobilni telefon i fotoaparat. Novčanik je potom vratio na sedište. Na ovaj način oštećenom je pričinjena šteta koja se procenjuje na oko 70.000 dinara.
Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su N.I. (1980) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo teška krađa. Sumnja se da je ona 16. novembra ove godine u Smederevskoj Palanci, dok je oštećeni bio u dvorištu neopaženo ušla u njegovu kuću i iz jakne u hodniku ukrala novčanik sa 17.000 dinara i lična dokumenta. Policija je kod nje pronašla ukradeni novčanik sa ličnim dokumentima. Osumnjičena je, uz krivičnu prijavu, privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Velikoj Plani.

Poslednje vesti

Leave a Comment