ВОЗИЛИ ПОД ДЕЈСТВОМ АЛКОХОЛА И ПСИХОАКТИВНИХ СУПСТАНЦИ

Припадници Министарства унутрашњих послова у Смедереву у контроли саобраћаја, од 1. до 4. јануара, открили су шесторицу возача који су возили под дејством алкохола и двојицу возача под дејством психоактивних супстанци.

Саобраћајне патроле у Смедереву задржале су четрдесетшестогодишњег возача „мицубишија“ који је возио са 1,37 промила алкохола, двадесетједногодишњег возача „шкоде“ и тридесеттрогодишњег возача аутомобила „бмв“ са по 1,29 промила, као и четрдесетосмогодишњег возача „опела“ са 2,59 промила алкохола у организму.

На подручју Смедеревске Паланке из саобраћаја су искључени и задржани двадесетдвогодишњи возач „пежоа“ који је, са пробном возачком дозволом, возио под дејством психоактивних супстанци и алкохола, четрдесетосмогодишњи возач „опела“ под дејством психоактивних супстанци, двадесетшестогодишњи возач „ситроена“ са 1,87 промила алкохола и шездесеттрогодишњи возач „пежоа“ са 5,5 промила алкохола у организму.

Апелујемо на возаче да буду одговорни и да не управљају возилима под дејством алкохола и психоактивних супстанци, а саобраћајна полиција наставиће са појачаним контролама и у наредном периоду.

Poslednje vesti