VOZILI POD DEJSTVOM ALKOHOLA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu u kontroli saobraćaja, tokom vikenda, otkrili su šestoricu vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, jednog koji je odbio da se podvrgne testu na psihoaktivne supstance i jednog koji je vozio bez vozačke dozvole.

Saobraćajne patrole u Smederevu zadržale su tridesetdevetogodišnjeg vozača „mazde“ koji je izazvao saobraćajnu nezgodu, a potom odbio da se testira na narkotike, četrdesetogodišnjeg vozača „renoa“ sa 2,23 promila alkohola, tridesetčetvorogodišnjeg vozača „dačije“ i dvadesetpetogodišnjeg vozača „mercedesa“ sa po 1,6 promila alkohola, kao i tridesetšestogodišnjeg vozača „fijata“ koji je vozio sa 1,68 promila alkohola u organizmu.

Na području Smedereva iz saobraćaja su isključeni i šezdesettrogodišnji vozač džipa „folksvagen“ sa 1,83 promila alkohola i četrdesetčetvorogodišnji vozač „pežoa“ koji je upravljao automobilom bez vozačke dozvole.

Saobraćajni policajci u Velikoj Plani zaustavili su tridesetčetvorogodišnjeg vozača automobila „tojota“ sa 1,42 promila alkohola u organizmu i njemu je određeno zadržavanje.

Poslednje vesti