DO KRAJA MAJA POČINJU RADOVI NA REKONSTRUKCIJI ULICE VOJVODE ĐUŠE U SMEDEREVU

Na zvaničnom sajtu Grada Smederevo objavljeno je  da je Grad Smederevo, uz sufinansiranje Ministarstva privrede Republike Srbije, pokrenuo  aktivnosti na rekonstrukciji Ulice Vojvode Đuše u Smederevu.

Projekat rekonstrukcije izradilo je u 2018. godini Javno preuzeće ”Urbanizam Smederevo”, a početkom 2019. godine Ministarstvo privrede je u okviru svog godišnjeg poziva za učešće u projektu ”Gradimo zajedno” odobrilo sredstva za sufinansiranje radova na rekonstrukciji te ulice.

Nakon sprovedenog  izbora izvođača radova od strane Ministarstva, 7. maja je gradonačelnica  Smedereva Dr Jasna Avramović potpisala  Ugovor o izvođenju radova između Ministarstva, Grada Smedereva i izabranog izvođača radova.  

Početak radova na rekonstrukciji  te deonice očekuje se do kraja maja, dok će radovi trajati  45 dana, navodi se na sajtu grada. Ulica Vojvode Đuše se nalazi u samom centru grada, iza  Robne kuće Idea i povezuje  ulice Knez Mihajlovu i Karađorđevu. U delu prema Karađorđevoj ulici, nalaze se obeležena parking mesta JKP Parking servis i Taksi stajalište, a u drugom delu su takođe parking mesta koja nisu obležena niti kategorisana. Ulica je dugačka oko 200 metara. 

Poslednje vesti

Leave a Comment