Izmenjen režim saobraćaja tokom Smederevske jeseni

U vreme trajanja turističko privredne manifestacije Smederevska jesen biće privremeno izmenjen režim saobraćaja i postavljena privremena saobraćajna signalizacija.

 Do kraja manifestacije do 9. septembra u 6 sati zatvoreno je opšte parkiralište u Ulici Despota Grgura u Smederevu,  zatim  posebno parkiralište ”Tržnica”, osim za vozila izlagača robe iz Ulice Despota Grgura.

U vremenskom periodu od 16  časova  5. septembra  do završetka Smederevske  jeseni  do 6 časova u ponedeljak zatvara se za parkiranje motornih vozila osim vozila gostiju i zvanica i parkiralište u Ulici Omladinskoj, od raskrsnice sa Ulicom Starine Novaka do raskrsnice sa Ulicom Vuka Karadžića. Biće zatvoreno i parkiralište u Starine Novaka od raskrsnice sa Ulicom Vojvode Sime do raskrsnice sa  Omladinskom ulicom .

Svečani defile se održava u petak od  17 do 19 časova, zbog čega će Karađorđeva ulica na potezu od ukrštanja  sa  Izletničkom pa do raskrsnice sa Ulicom Narodnog fronta biti zatvorena već od 17 časova toga dana, zbog formiranja  kolone.

Defile počinje u 18 sati, kreće se  Karađorđevom, kod Gimnazije skreće u  Save Nemanjića, zatim levo, u ulicu Vuka Karadžića. Kod  Žive vode defile se razdvaja. Istog dana, dakle u petak  od 6 do 18 časova  zatvaraju se za parkiranje opšta parkirališta kod Monopola.

Po završetku svečanog defilea od 19 časova u petak,  do 6 sati u ponedeljak,  zatvara se za saobraćaj deo Ulice Despota Đurđa neposredno iza ukrštanja sa pristupno saobraćajnicom kod ”Amana” i parking garaže do raskrsnice sa  Omladinskom. Takođe biće zatvorena  za saobraćaj  Omladinska ulica, osim za vozila javnog prevoza.

Za saobraćaj će biti zatvoren i deo Ulice Vuka Karadžića od raskrsnice sa  Omladinskom do raskrsnice sa Ulicom Save Nemanjića, zatim  Ulica Starine Novaka od raskrsnice sa  Save Nemanjića  do raskrsnice sa  Omladinskom, osim za vozila javnog prevoza. Saobrćaj neće prolaziti  ni ulicom koja povezuje  Omladinsku (Trg 5. jun) i Ulicu Save Nemanjića, a biće određen  jednosmeran režim saobraćaja na delu ulice Save Nemanjića i to u smeru od ulice Vuka Karadžića ka ulici Starine Novaka.

Poslednje vesti

Leave a Comment