NAREDBA : U potpunosti se zabranjuje rad: pijačne prodaje, tržnih centara, butika, rad svih ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Smedereva, objekata za zabavu i igru, objekata za igre na sreću…

Gradski štab za vanredne situacije grada Smedereva, na svojoj 129. telefonskoj sednici, održanoj 21. marta 2020. godine, doneo je naredbu da se u potpunosti zabranjuje rad: pijačne prodaje, tržnih centara, butika,  rad svih ugostiteljskih objekata na teritoriji grada Smedereva ( kafića, restorana, barova, kafana, ćevabdžinica, picerija, poslastičarnica), objekata za zabavu i igru ( igraonice), objekata za igre na sreću ( kladionice i sl.) kao i kozmetičkim i frizerskim salonima.

Izuzeto, ugostiteljski objekti koji se bave pripremom i dostavom hrane na kućnu adresu, mogu obavljati navedenu ugostiteljsku uslugu uz poštovanje mera zaštite i preporuka  Vlade Republike Srbije.

Pekare, apoteke i  maloprodajni trgovinski objekti mogu raditi uz poštovanje donetih odluka grada Smedereva  koje se odnose na ograničenje radnog vremena i odluka Vlade Republike Srbije.

Poslednje vesti

Leave a Comment