PLAĆANJE RAČUNA ZA VODU MOBILNIM TELEFONOM

JKP Vodovod objavilo je saopštenje na svojoj zvaničnoj internet stranici da je pojednostavljeno plaćanje računa za utrošenu vodu. U cilju unapređenja saradnje sa korisnicima usluga javnog vodosnabdevanja, JKP Vodovod Smederevo obaveštava svoje korisnike iz kategorije domaćinstva, da se počev od marta meseca na računima nalazi  QR (Quick Response) kod na instrukcijama za plaćanje.

Korisnici će moći da izvrše plaćanje na taj način što će skenirati svojim mobilnim telefonom QR kod sa instrukcije za plaćanje, nakon čega će se generisati platni nalog.

Cilj je da se korisnicima olakša ispunjenje redovnih obaveza, jer će se plaćanje izvršiti znatno brže i jednostavnije (prilikom plaćanja korisnik ne mora da prekucava podatke, već samo skenira sliku QR koda), sredstva se prenose za samo par sekundi i odmah postaju raspoloživa primaocu.

Efikasnom  dvosmernom komunikacijom Javnog komunalnog preduzeća i korisnika usluga omogućava se stabilno i uredno vodosnabdevanje i stiču uslovi za unapređenje usluga, pre svega u interesu svih korisnika.

Poslednje vesti

Leave a Comment