U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI NA AUTO-PUTU BEOGRAD – NIŠ, POGINULA ŽENA VOZAČ

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu obaveštava javnost da je, povodom teške saobraćajne nezgode koja se dogodila u sredu u ranim jutarnjim satima dogodila na 254. kilometru auto – puta, u smeru ka Nišu,  izvršen uviđaj kojem je prisustvao i dežurni javni tužilac.

 Do nesređe je najverovatnije došlo na taj način što je putničko vozilo marke „Pežo“, tip – 206, kojim upravljala ženska osoba stara 33 godine, usled neprilagođene brzine i gubitka konrole nad vozilom udarilo u levu zaštitnu ogradu usled čega se vozilo rotira nakon čega je na čeoni deo pomenutog vozila naleteo autobus kosovskih registarskih oznaka koji se takođe kretao u smeru ka Nišu, kojom prilikom je osoba koja je upravljala putničkim automobilom izgubila život.

Po nalogu javnog tužioca autobus i putničko vozilo su privremeno oduzeti u cilju obavljanja pregleda i veštačenja istih. Izvršeno je alkotestiranje posade autobusa, a u toku je obdukcija i analiza krvi nastradale.

Po sprovedenim radnjama tužilaštvu će biti dostavljen izveštaj, nakon čega će biti poznate okolnosti pod kojima se saobraćajna nezgoda dogodila.

Poslednje vesti