U SMEDEREVU TREĆI “DUNAV FILM FEST”

Treći po redu međunarodni  filmski  festival  Dunav film fest, najpre odložen zbog epidemiološke situacije,  održava se u Smederevu od 11. do 16. Septembra.  Na festivalu premijerno biće  prikazivana aktuelna i značajna ostvarenja kinematografija podunavskih zemalja,  uz propisane mere zaštite i poštovanje preporuka Kriznog štaba  za sprečavanje širenja virusa COVID-19 i njegovog suzbijanja.

Tokom festivala publika će imati priliku da pogleda  vrhunska filmska ostvarenja   na tri atraktivne lokacije. Filmovi u sklopu takmičarske selekcije, kao i filmovi nove produkcije odabrani za specijalne projekcije biće prikazivani u Malom gradu Smederevske tvrđave. Ljubitelji filmske umetnosti moći će da pogledaju ostvarenja  i na Pristaništu na Dunavu gde će moći da prate filmove u okviru programa “Best of Europe“. Na platou kod Karađorđevog duda odigravaće se projekcije srpskih filmskih klasika. Cena ulaznice  za jedno veče  za program u Malom gradu je 200 dinara, dok je za programe na drugim lokacijama, kao I prethodnih godina ulaz slobodan.

U skladu sa savremenim tendencijama, publici je omogućeno da prati odabrane filmove i putem platforme Moj Off u periodu od 12 časova do ponoći u danu kada su najavljeni.

Poslednje vesti

Leave a Comment