UHAPŠENI TRGOVCI GORIVOM I DUVANOM, PLJAŠKAŠ ZLATARE I MUŠKARAC ZBOG VANBRAČNE ZAJEDNICE SA MALOLETNICOM

UHAPŠEN ZBOG VANBRAČNE ZAJEDNICE SA PETNAESTOGODIŠNJAKINJOM

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su F. A. (23) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo vanbračna zajednica sa maloletnim licem.

On se sumnjiči da je u svoju kuću doveo petnaestogodišnju devojčicu sa kojom je bio u emotivnoj vezi, a čiji je nestanak prijavila hraniteljska porodica u kojoj je ona bila smeštena.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Smederevu, dok je devojčica predata radnicima Centra za socijalni rad.

“PALI” PREPRODAVCI GORIVA SA DUNAVA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su D. Đ. (33), S. C. (35) i A. B. (31) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela nedozvoljena trgovina i nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Sumnja se da su oni nelegalno nabavili 5.000 litara dizel goriva sa nekog od brodova koji plove Dunavom kako bi ga preprodali.

Policija je osumnjičene zatekla u jednoj garaži pored Dunava, u kojoj je pronađeno više buradi, dve pumpe i creva za pretakanje, dok je na obali pronađen čamac sa dizel gorivom.

Gorivo, čija se vrednost procenjuje na oko 750.000 dinara, predato je Poreskoj policiji.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu, privedeni osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

POKRALI ZLATNE LANČIĆE IZ ZLATARE U VELIKOJ PLANI

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu uhapsili su S. Đ. (40) iz Jagodine, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška krađa.

Sumnja se da je on sa još dve osobe, za kojima policija intenzivno traga, učestvovao u krađi zlatnih lančića iz jedne zlatare u Velikoj Plani.

Vrednost ukradenog zlata procenjuje se na više od 4.500.000 dinara.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

U AUTU POLICIJA PRONAŠLA 700 KG DUVANA

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Smederevu, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su N. P. (51) iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćeno bavljenje određenom delatnošću i nedozvoljen promet akciznih proizvoda.

Policijski službenici su, u saradnji sa Poreskom policijom, u kombi vozilu osumnjičenog pronašli oko 700 kilograma duvana za koji nije imao dokumentaciju o poreklu.

Vrednost oduzetog duvana, koji je predat Poreskoj policiji, procenjuje se na oko 700.000 dinara.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden osnovnom javnom tužiocu u Smederevu.

Poslednje vesti

Leave a Comment