Uskoro primopredaja atletske staze u Tvrđavi

Gradonačelnica Smedereva dr Jasna Avramović donela je rešenje o imenovanju Komisije za primopredaju izvedenih radova na izgradnji atletske staze u Smederevu, objavljeno je na sajtu grada Smedereva Izgradnja atletske staze u Velikom gradu smederevske Tvrđave je donacija PZP “POŽAREVAC” A.D. Požarevac.
Izgrađena je po standardima IAFA što će omogućiti organizovanje evropskih i balkanskih takmičenja i biće stavljena na raspolaganje svim sportskim klubovima i školama u dogovoru sa Atletskim klubom Smederevo, navodi se u tekstu koji je objavljen na zvaničnom sajtu grada Smedereva.


Izvođač radova PZP “POŽAREVAC” A.D. Požarevac je 23. Avgusta ove gdine obavestio Grad Smederevo da je okončao radove na izgradnji atletske staze u Smederevu.
U skladu sa navedenim, imenovana je Komisija za primopredaju izvedenih radova koju čine predstavnik Investitora, zatim predstavnici stručnog nadzora i Izvođača radova.
Sledeće godine je planiran nastavak radova u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, kada će staza biti presvučena tartanom.
Ministarstvo omladine i sporta će u ovom projektu učestvovati sa 17 miliona dinara dok će učešće grada Smedereva biti 5 miliona dinara.

Poslednje vesti

Leave a Comment