VELIKO INTERESOVANJE ZA NOVA RADNA MESTA

Nacionalna služba za zapošljavanje – filijala Smederevo u saradnji sa Gradom organizovala je sajam zapošljavanja u holu Centra za kulturu. Sajam je otvorila zamenica gradonačelnika Marija Marković Stavrić u prisustvu direktorke Filijale Smederevo Nacionalne službe za zapošljavanje Jasmine Beočanin.


Zamenica gradonačelnika je tim povodom prisutnima poželela mnogo uspeha na ovogodišnjem sajmu i istakla značaj koji sajam zapošljavanja ima za Smederevo.

“Ove godine Grad Smederevo izdvojio je 12 miliona dinara za samozapošljavanje i novozapošljavanje, konkurisali smo kod Ministarstva i očekujemo još toliko sredstava. U odnosu na predhodnu godinu, povećali smo izdvojena sredstva iz gradskog budžeta sa tri na pet miliona na ime Javnih radova. Cilj Grada Smedereva je da svakom sugrađaninu obezbedi bolje uslove za život kroz rad u svom gradu, da sa poslodavcima svi mi zajedničkim snagama stvorimo bolje poslovne prilike u našem gradu ” istakla je Marković Stavrić u svom obraćanju.
Na ovogodišnjem sajmu svoju ponudu predstavilo je 16 poslodavaca sa potrebama za 680 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija.

Poslednje vesti