KRKOBABIĆ PORUČIO U SMEDEREVU – “PENZIONERI, POLJOPRIVREDNICI, PROLETERI – NERASKIDIVO TROJSTVO”

Predsednik Partije ujedinjenih penzionera Srbije i ministar u Vladi Republike Srbije Milan Krkobabić na predizbornom skupu u Smederevu, poslao poruku stranim investitorima, ako žele da nas ohrabre na našem putu ka Evropskoj uniji, da našim zaposlenima omoguće uslove onakve kakve omogućavaju svojim ljudima u svojim zemljama.

On ih je podsetio i na korporativnu društvenu odgovornost, koja treba da bude interna i eksterna. To podrazumeva, kako je istakao dobre ugovore, sigurne zarade, participaciju u upravljanju i učešće u dobiti, a eksterna znači brigu o svojoj okolini, o zaštiti te okoline na način kako rade u svojim zemljama – poručio je lider PUPS – a Milan Krkobabić.


U ime Srpske Napredne stranke, gradonačelnik Smedereva i poverenik Srpske Napredne stranke u Smederevu Jovan Beč je podsetio da je SNS sa PUPS – om na lokalnom nivou u koaliciji još od 2013. godine, izrazivši zadovoljstvo činjenicom da članovi PUPS – a prepoznaju politiku predsednika Aleksandra Vučića. –Koalicija Srpske Napredne stranke i Partije Ujedinjenih penzionera Srbije datira od 2013. godine i kao takva prva je na lokalu. Ovim putem želim da istaknem veliku zahvalnost Stojanu Bosiću i Banetu Drobnjakoviću na izuzetnoj saradnji koju ostvaruje koalicija SNS – PUPS u našem gradu. Naš predsednik je mnogo puta naglasio veliku zahvalnost prema vama, našim penzionerima, za nesebičnu podršku, činjenicu da ste od 2014. godine uvek bili uz svoju državu i u najtežim trenutcima, podržavali njene mere, upravo da bi Srbija mogla da ide napred, da bi smo mogli da gradimo naše puteve, pruge, bolnice, škole i vrtiće – istakao je gradonačelnik i poverenik Srpske Napredne stranke u Smederevu Jovan Beč.


Beč je takođe, pozvao sve da zajedno 3. aprila glasaju za budućnost naše dece i zaokruže broj šest na predsedničkim izborima, odnosno broj jedan na parlamentarnim izborima.
Skupu su prisustvovali domaćin potpredsednik gradskog odbora PUPS –a Smederevo Branislav Drobnjaković, a u ime ,,Srpske lige”, koalicionog partnera PUPS – a predsednik Aleksandar Đurđev.
Skupu su se obratili i kandidati za narodne poslanike, predsednik Izvršnog odbora PUPS – a Hadži Milorad Stošić, i Stefan Krkobabić.

Poslednje vesti