GRUPA GRAĐANA”SMEDEREVO PROTIV NASILJA” JE NAKON KONSTITUTIVNE SEDNICE SKUPŠTINE GRADA POSLALA SAOPŠTENJE ZA JAVNOST

S obzirom na to da je na konstitutivnoj sednici Skupštine grada Smedereva za predsednika Skupštine grada i njegovog zamenika glasalo 47 odbornika, na skupštinskog zasedanj, predstavnici odborničke liste “Smederevo protiv nasilja” oglasilo se saopštenjem za medije u kojem se navodi sledeće:

“Na današnjoj konstitutivnoj sednici Skupštine grada Smedereva, u glasanju za predsednika i zamenika Skupštine, za predložene kandidate iz Srpske napredne stranke i Socijalističke partije Srbije, učestvovalo je 48 odbornika. Predstavnici lista Smederevo protiv nasilja, Za naše Smederevo, koalicije Nada, Dveri i Budimo Smederevo nisu glasali. Rezultat je sledeći – ZA je glasalo 47 odbornika. 

Prostom matematikom smo došli do zaključka, a to su nam u razgovoru i potvrdili odbornici liste Mislimo drugačije Profa – Andreja Pavlović, da su oni glasali ZA predlog sada već formirane vladajuće grupacije, koju čine SNS, SPS i GG Bog porodica Smederevo.

Ovim putem obaveštavamo sve građane Smedereva, naročito glasače liste Mislimo drugačije, da su njihovi glasovi sada otišli Srpskoj naprednoj stranci, da su prevareni, a u kampanji ubeđeni da njihovi predstavnici stvarno misle drugačije, što se nakon današnje sednice, ispostavilo kao netačno.

Andreja Pavlović i njegova odbornička grupa zaista misle drugačije, ali mnogo drugačije od svojih 3046 glasača i ostatka opozicije.”, navodi se u saopštenju za medije koje su poslali predstavnici odborničke liste “Smederevo protiv nasilja”.

Poslednje vesti