U OKVIRU KAMPANJE “BUDUĆNOST SRBIJE” ALEKSANDAR VUČIĆ ĆE 9. MARTA POSETITI PODUNAVSKI OKRUG

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić će u okviru kampanje “Budućnost Srbije” u subotu 9. marta posetiti lokalne samouprave u okviru Podunavskog okruga, a u 12 časova na centralnom gradskom trgu obratiće se građanima Smedereva.

Prilikom posete Smederevu, Velikoj Plani i Smederevskoj Palanci, predsednik Vučić će obići velike investicije koje je finansirala država, razgovaraće sa investitorima i građanima o bitnim životnim temama i predstaviti dosadašnje rezultate. Osim o onome što je do sada urađeno, u okviru ove posete, biće reči i o tome šta će se u budućnosti raditi.

Kampanju “Budućnost Srbije” predsednik je započeo 7. februara. Najavljujući kampanju, on je izjavio da će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate i dalje planove, kao i da čuje njihove primedbe.

– Naš slogan je “Budućnost Srbije”. Smatramo da smo promenili izgled zemlje. Stvari nisu idealne, nikada neće ni biti, ali smo mnogo toga dobro učinili, a možemo i hoćemo još napornije da radimo, rekao je Vučić.

On očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, kao i da im se pokaže “koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su katrastrofalnom stanju bili”.

Poslednje vesti

Leave a Comment