ŽESTOKE PRIPREME VESLAČA ZA NAREDNU SEZONU

U Veslačkom klubu “Smederevo” uveliko traju pripreme za narednu sezonu. U želji da se ostvare još bolji rezultati, u saradnji sa Veslačkim savezom Srbije odrađeni su savezni testovi po klubovima. Seniori VK Smederevo Aleksandar Filipović i povratnik u veslanje Veselin Savić odlično su uradili kontrolni test. Rezultati najavljuju dobra ostvarenja u predolimpijskoj godini kada se ostvaruju norme za odlazak na OI 2020. godine.

Prvoplasirani senior B na testu je naš Marko Torbica, isti plasman zabeležio je u konkurenciji juniora Miroslav Jovanović, odličan rezultat na testu takođe u kategoriji juniora postigao je i Andrija Jevtić. U konkurenciji kadeta najbolja vremena ostvarili su Veljko Vukašinović, prvi u klubu i treći u savezu, dok je Vuk Marković u savezu zauzeo četvrto mesto.

Zahvaljujući ovim rezultatima, ali i rezultatima u 2018. godini, na pripreme reprezentacije, koje će se održati u  januaru, februaru i martu u trajanju od po 15 dana, na lokacijama u  Crnoj  Gori, Turskoj  i Grčkoj, iz Smedereva su pozvani  Aleksandar Filipović, Veselin Savić, Marko Torbica, Miroslav Jovanović, Andrija Jevtić i Nikola Soldatović.

Poslednje vesti

Leave a Comment